BABA VÁRÁS

Jövendőbeli édesanyák számára a baba várás időszaka állandó stressz és izgalom keveréke. Mindenki szeretne épp és egészséges kisbabát szülni, ezért keresi a lehetőségeket szervezete megerősítésére.

Köztudott, hogy az anyaméhen keresztül a magzat az édesanya szervezetéből veszi el a szükséges tápanyagokat, így nem mindegy, hogy a kismama mennyi és milyen minőségű tartalékokkal rendelkezik. A várandós anyukák vitamin és ásványi anyag szükségleteit figyelembe véve állítottuk össze a Pocaklakó vitamin csomagot, melynek segítségével megelőzhető jó néhány, a magzat egészséges fejlődését gátló tényező kialakulása.

A szülés után néhány édesanya nem tudja azonnal leadni a terhesség alatt felszedett plusz kilókat, ezért szüksége van némi támogatásra táplálék-kiegészítő formájában. A Szülés utáni fogyást támogató csomagunk összeállításánál gondoltunk arra, hogy az anyukák szoptatás idején csak természetes anyagokat, gyógynövények hatóanyagaiból készült termékeket használhatnak. Így kerülhetett a csomagba magas rosttartalmú italpor, kurkuma és ördögnyelv kivonatot tartalmazó kapszula.


Pocaklakó vitamin csomag

Pocaklakó vitamin csomag

Pocaklakó vitamin csomag

9.950 Ft

Szülés utáni fogyást támogató csomag

Szülés utáni fogyást támogató csomag

Szülés utáni fogyasztó csomag

12.290 Ft

Lista 1 - 2 között • ÖSSZESEN: 2 [1 oldal]