EMÉSZTÉS ÉS BELSŐ SZERVEK

Az egészséges bélrendszer jó közérzetünk alapja, ezen felül pedig a legnagyobb felület testünkben, mely a betegségek támadásának ki van téve. Immunrendszerünk ellenállóképességének legalább 60%-át a bélnyálkahártyában található nyirokcsomók és erek határozzák meg. 

Az Emésztést segítő megoldás csomagunkban található Bromelain tabletta ananász kivonatot tartalmaz, mely természetes hatóanyagként segít a fogyókúrában, emésztési zavarok, puffadás kezelésében. Bővebben a „Bromelain – a trópusok aranyában rejlő egészség” című cikkünkben olvashattok további jótékony hatásairól. Rostokra szintén szüksége van szervezetünknek a bélrendszer megfelelő működéséhez. 

Emésztőrendszerünkben millió számra találhatóak meg jótékony baktériumok, melyek segítik az immunrendszer védelmét. Betegségek után, vagy csak az egészségünk megőrzése érdekében a normál bélflóra megtartásához javasoljuk probiotikumok szedését. A Microbiota Pro kapszula 11 féle különböző élő baktériumfajt tartalmaz, így elengedhetetlenül fontos összetevője az emésztést segítő csomagnak. 

A máj megbetegedése sokszor már későn észrevehető, erőnk egyre csak fogy, és nem tudjuk az okát. E fontos szervünk a test regenerálódásában játszik szerepet. Oda kell tehát figyelnünk állapotára, megfelelő táplálék-kiegészítők és vitaminok fogyasztásával fenntarthatjuk normál működését.


Emésztést segítő megoldás csomag

Emésztést segítő megoldás csomag

Emésztést segítő megoldás csomag

9.190 Ft

Májregeneráló csomag

Májregeneráló csomag

Májregeneráló csomag

7.450 Ft

Lista 1 - 2 között • ÖSSZESEN: 2 [1 oldal]