FOGYÁS, DIÉTA

Nemektől függetlenül egyre többen kezdenek fogyókúrázni, hiszen a megjelenésünk az első, ami szembetűnik a velünk kapcsolatba kerülőkkel. A testalkat külsőségeitől eltekintve a túlsúly egészségügyi kockázatot jelent, így érthető, hogy nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak is egyre többen kezdenek fogyókúrába, diétába.

Az erősebbik nem képviselői némileg jobb helyzetben vannak, mint a hölgyek, mivel ők könnyebben adják le felesleges kilóikat. Ettől eltekintve a túlsúly a férfiakat jobban veszélyezteti, hiszen a szív- és érrendszeri megbetegedések gyakoribban az ő esetükben. Mindezeket az indokokat figyelembe véve szakértőink férfi és női vásárolóink számára különböző diétás csomagokat állítottak össze.

Az alapcsomagokban eltérő termékek kerültek, figyelembe véve a két nem eltérő adottságait. A férfiak esetében nagyobb kockázatot jelentő szívproblémák megelőzésére például Omega-3 formula is került a csomagba. A hölgyek esetében a csontritkulás igen gyakori jelenség, így számukra a Fourstar Protein táplálék-kiegészítő lesz hasznos.


Diet Protein 390g

Diet Protein 390g

Testsúly kontroll támogató fantasztikus ízű fehérje turmixpor

3.790 Ft

Férfi Diéta Alap csomag

Férfi Diéta Alap csomag

Férfi diéta alap csomag

17.850 Ft

Férfi Diéta Prémium csomag

Férfi Diéta Prémium csomag

Férfi diéta prémium csomag

33.450 Ft

Női Diéta Alap csomag

Női Diéta Alap csomag

Női diéta alap csomag

11.190 Ft

Női Diéta Prémium csomag

Női Diéta Prémium csomag

Női diéta prémium csomag

26.950 Ft

Lista 1 - 5 között • ÖSSZESEN: 5 [1 oldal]